Nieuw Woensel VR1 – EMK VR1 0 – 3

Geplaatst op: maandag 13 maart 2017 om 17:30.

De vraag was of het vrouwenteam van EMK de zegereeks zou voortzetten. In de eerste helft waren er kansen zowel voor Nieuw-Woensel als EMK. Vooral in de eerste 20 minuten werd fel aangevallen door beide partijen, maar zonder resultaat. EMK kreeg hierna wat ruimte en creëerde daardoor een aantal kansen maar die werden niet benut. De concentratie viel daarna een beetje weg bij EMK, maar dat veranderde in de 35e minuut toen EMK een doelpunt scoorde door Lieke Weijnen (0-1).

Na de rust, werd de druk van EMK op het doel van Nieuw-Woensel steeds groter. In de 60e minuut werd er opnieuw gescoord door Lieke Weijnen (0-2). In de 68e minuut werd er gefloten voor een penalty voor EMK, maar de bal kwam op de paal. Door EMK werd er meer druk op het doel van Nieuw-Woensel gezet, waardoor er veel kansen werden gecreëerd en in de 80e minuut werd de eindscore bereikt met opnieuw een doelpunt van Lieke Weijnen (0-3).

Het vrouwenteam van EMK heeft nu 11 overwinningen op rij behaald, maar een kampioenschap is voor EMK nog lang niet binnen omdat Unitas’59 VR1 slechts vijf verliespunten minder heeft.