Sarto G3 – EMK G1 4 – 10

Geplaatst op: zaterdag 14 oktober 2017 om 19:45.

Vandaag moest het G1 van EMK naar Tilburg om tegen Sarto G3 te spelen, het werd een game met veel doelpunten.

In de eerste helft ging het team in de aanval door 5 doelpunten van Ricardo en 1 door Wesley, ruststand 0-6. In de rust even de puntjes op de i zetten en in de 2e helft gingen de mannen van EMK G1 weer verder en de doelpunten om de beurt in beide doelen (1-6, 1-7, 2-7, 2-8, 3-8, 3-9, 4-9 en 4-10), allemaal door Ricardo en de eindstand werd 4-10.

Rob de Greef werd een paar keer aangespeeld maar de bal jammer genoeg net niet in kon schieten en de scheids floot goed en gingen de mannen weer terug naar EMK met de bus (Alex, Rob, Dave, Shaiward, Jan, Ricardo, Wesley, Rob de Greef en de trainers Peter en Truus) en wat toeschouwers.

Volgende week weer een bekerwedstrijd uit tegen TGG G2 uit Den Bosch om 13:00.