SBC JO19-4 – EMK JO19-2 4 – 5

Geplaatst op: woensdag 16 november 2016 om 18:00.

Op deze koude november dag moest EMK het opnemen tegen titelkandidaat SBC. EMK zou bij een overwinning goede zaken doen wat betreft het kampioenschap.

EMK begon net zoals de afgelopen weken ijzersterk aan de wedstrijd. Het hield de bal lang in de ploeg en combineerde goed. Vooral op het middenveld werd er weer goed bij de man gebleven, goed rond gepasst en de diepte gezocht. Desondanks kwam SBC na geklungel achterin bij EMK onterecht op voorsprong, 1-0. EMK ging hierna op zoek naar de gelijkmaker. Dit duurde niet lang. Na een goede aanval kwam de bal bij Alex terecht die met een prachtige actie Tim vrij voor de goal zette, 1-1. Weer kon EMK de voorsprong niet vasthouden. Na miscommunicatie achterin kon een speler van SBC de bal vrij inschieten, 2-1. Maar wederom was daar Tim die na een goede aanval de bal in kon schieten, 2-2.

In de tweede helft voelde EMK dat het de betere ploeg was en op voorsprong moest komen. Maar weer kon, net als in de eerste helft, de speler van SBC makkelijk aan de rechterkant door de verdediging heen lopen en inschieten, 3-2. Weer moet MK op zoek naar de gelijkmaker. Een prima voorzet van Daan door de lucht kwam bij Rancel terecht die met een verwoestende volley voor de 3-3 zorgde. Wederom kon EMK die score niet vasthouden. Op exact dezelfde manier als de 1-0 en de 3-2 kon de aanvaller van SBC aan de rechterkant makkelijk door de verdediging heenlopen en voor de 4-3 zorgen. EMK zou EMK niet zijn als het nooit maar dan ook nooit zou opgeven. Een goede aanval van EMK kwam bij Alexander terecht die voor de 4-4 zorgde. Nu was EMK klaar met het achter de feiten aanlopen. Een slot offensief moest voor de beslissing zorgen. Een snelle uitbraak van EMK kwam bij boomstam/stadsbus Luuk terecht die zijn vele bijnamen waarmaakte door met een goed geplaatst schot voor de verlossing te zorgen. Eindstand 4-5.

Vandaag eindelijk eens echt goed gespeeld. De bal lang in de ploeg gehouden en goed druk gezet. Complimenten voor het middenveld dat vandaag goed haar werk deed. Jammer van de drie identieke doelpunten. Maar ja, van (hattrick) fouten kun je leren !

Uitslagen 4e klasse 10:

uitslagen-4e-klasse-10-12-november

Stand 4e klasse 10:

stand-4e-klasse-10-12-november

image